Περιγραφή

Τα νέα κρασιά θα μπουν με χειρωνακτικά στα δρύινα βαρέλια όσα είναι για να παλαιώσουν σε ξύλο ενώ τα υπόλοιπα χωρίς πολλές κατεργασίες σταθεροποίησης εμφιαλώνονται αφιλτράριστα.
Ακολουθεί η παλαίωσή τους στην φιάλη όσο χρειαστεί για να αποδώσουν σε υπερθετικό βαθμό το μπουκέτο της φιάλης. Συντηρούνται με αυστηρές συνθήκες θερμοκρασίας και σχετικής υγρασίας στην υπόγεια κάβα του Κτήματος προστατεύοντας τα σύνθετα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά μέχρι την στιγμή που θα ανοιχθεί ο φελλός τους.
Τα ερυθρά εμφιαλώνονται με βαρύτητα χωρίς φιλτράρισμα – κολλάρισμα με χειρωνακτική εμφιάλωση σεβόμενοι απόλυτα τον χαρακτήρα των κρασιών μας.